Werkplaats header

Auto Centrum Baarlo bestaat sinds 1987 en is een universeel BOVAG-autobedrijf, RDW erkend en aangesloten bij de Nationale Auto Pas. Wij zijn gespecialiseerd in de merken CitroënPeugeot en Renault. U kunt bij ons echter ook terecht voor reparatieonderhoudairco service en APK-keuringen voor alle automerken. Op deze site vindt u onder andere informatie over ons bedrijf en de diensten die wij u kunnen aanbieden.

Auto Centrum Baarlo is een erkend leerbedrijf voor de opleiding tot automonteur. Zo nu en dan loopt er dus een stagiair in de werkplaats. Deze krijgen van ons veel aandacht en de mogelijkheid om op vrijwel alle vlakken te leren.

Wanneer u op zoek bent naar een nieuwe - of tweedehands - auto, laat het ons gerust weten. Op basis van uw wensen en eisen, kunnen we op zoek gaan naar een geschikte match. Zo nu en dan hebben we ook enkele occasions staan, dus schroom niet om te vragen wat we momenteel hebben staan.

Peter Leenders is de directeur van Auto Centrum Baarlo. Vroeger was het sleutelen aan zijn brommers en auto's ook een van zijn leukste bezigheden - vandaar ook het opstarten van het bedrijf in 1987.. Ook heeft hij veel interesse in klassieke auto's en oldtimers en heeft dus zelf ook enkele van deze auto's in bezit. Een van de pronkstukken is de BMW Z1, met deuren die in de carrosserie zakken. Ook is er een Mercedes 280SL uit 1971, die momenteel nog gerestaureerd wordt. Vraag gerust welke auto's nog meer in de collectie te vinden zijn, altijd leuk om hierover een praatje te maken!

BMW 325i cabrio

Leenauto

Wanneer u een leenauto nodig heeft, laat dit dan even weten. Het kan zijn dat deze namelijk reeds uitgeleend is op het moment dat u een reparatie wil inplannen. Bel ons dus even voorop of kom even langs. Het is een mooie Citroën C3 waarmee u mooi nog kleine afstandjes af kunt leggen tot we uw auto gemaakt hebben.

Werkplaats thumbnail

Lees meer

Locatie thumb

Lees meer